Coaching voor kinderen en hun ouders
Als ouder/verzorger zie je jouw kind natuurlijk het liefst gelukkig en in zijn kracht. Maar wat als je kind niet lekker in zijn vel zit, onverklaarbare buikpijn heeft, erg boos of druk is, onzeker is of bijvoorbeeld veel piekert? Het is dan begrijpelijk dat je je zorgen maakt en op zoek gaat naar een oplossing.
Als kindercoach zie ik deze problemen als signalen van een kind dat niet zichzelf kan zijn en uit balans is. Ik help kinderen en hun ouders om (weer) in hun kracht te komen.


Samen kijken naar wat jouw kind nodig heeft
Samen met kind en ouders kijk ik naar wat er aan de hand is en wat het kind belemmert en nodig heeft. Dit geeft inzicht in de situatie. Maakt het kind zelfbewust en geeft zelfvertrouwen en geeft ouders praktische handvatten om hun kind de begeleiden en steunen.


Coachtraject op maat
Ieder kind en situatie is uniek, ik bied daarom coachtrajecten op maat. Als holistisch coach kijk ik naar het kind als geheel en richt ik me niet op de problemen zelf maar op de oorzaken van het probleem en de mogelijke oplossing hiervan. Dit maakt dat deze manier van coaching verder gaat dan andere reguliere manieren van coaching. Hierbij zet ik uiteenlopende methodieken in zoals lichaamswerk, tekenen, aromatherapie, tekenen en coachspellen.


Neem gerust contact met mij op
Heb je vragen of zorgen om jouw kind. Mail of bel mij gerust om met elkaar kennis te maken. Op deze manier kan je ontdekken of mijn werkwijze bij jullie (kind en ouders) past en kan ik je meer informeren over mijn werkwijze. Wellicht kan ik je met een paar praktische tips al op weg helpen.

Cindy Echten

06 – 16961641 – cindy@inmijnkracht.nl
Praktijkruimte: Wilhelminaweg 3 – 3941 DE Doorn – KvK: 78629349 – BTW: NL003359965B41

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.