Samen kijken naar wat er echt aan de hand is.

Zit jouw kind niet lekker in zijn vel?

Als ouder zie je jouw kind het liefst gelukkig en blij. Je wil het beste voor je kind en je helpt bij uitdagingen en tegenslagen die jouw kind tegenkomt. Maar als je kind niet lekker in zijn vel zit en je kunt niet ontdekken wat er aan de hand is en wat je als ouder eraan kunt doen, dan kan coaching helpen. En een positieve verandering in gang zetten.

Ontdek waarvan jouw kind uit balans raakt
Heeft jouw kind last van boosheid, spanning, huilbuien, onverklaarbare lichamelijke klachten, piekeren of is het erg onzeker? Dat kunnen signalen zijn dat een kind uit balans is. Als coach onderzoek ik wat er écht speelt en of daar onderliggende oorzaken voor zijn. Vervolgens richt de coaching zich erop dat een kind weer in balans komt, zichzelf kan zijn en met meer vertrouwen en veerkracht om kan gaan met uitdagingen.

Samen kijken naar wat jouw kind nodig heeft
Het doel van de coaching is bewustwording bij ouders en kind. Samen met kind en ouders kijk ik naar wat er aan de hand is en wat het kind belemmert en nodig heeft. Als ouder ben je een belangrijk onderdeel van de oplossing en kan je veel betekenen voor je kind. Ik betrek daarom beide ouders bij de coaching.

Als holistisch coach kijk ik naar het kind als geheel en richt ik me niet op de problemen zelf maar op de oorzaken van het probleem en de mogelijke oplossing hiervan. Dit maakt dat deze manier van coaching verder gaat dan andere reguliere manieren van coaching. 

Holistisch coachen wat is dat eigenlijk?

Holistische coaching is gebaseerd op het feit dat er een interactie bestaat tussen lichaam, gevoel, energie en denken. Alles is met elkaar verbonden en ook binnen het gezin is kind een onderdeel van het geheel. In het coachtraject richt ik me niet op de problemen zelf maar op de oorzaken van het probleem en de mogelijke oplossing hiervan. Dit maakt dat deze manier van coaching verder gaat dan andere reguliere manieren van coaching.  Ik kijk ik op verschillende niveau’s naar het probleem. Onbewust kunnen er processen zijn die maken dat een kind vastloopt. Om het onbewuste bewust te maken en de balans te herstellen zet ik naast gesprekken verschillende  methodieken in zoals o.a. tekenen, coachspellen, holistische kindermassage en aromatherapie en visualisatie.

 

Wil je kennis maken?

Neem gerust contact met mij op
cindy@inmijnkracht.nl – 06 16961641

Wat levert coaching op

  • Ik help jouw kind om zichzelf beter te leren kennen bij het uiten van gevoelens en emoties en om te gaan met spanning en emoties.
  • Als ouder krijg je inzicht in wat er bij jouw kind speelt en wat jouw kind nodig heeft en krijg je praktische handvatten hoe je jouw kind kunt helpen en begeleiden.