Ik ben Cindy Echten, moeder van twee kids en kindercoach. Ik help kinderen en hun ouders om in hun kracht te komen. Dit doe ik met een holistische aanpak. Met aandacht voor lichaam, gevoel en denken. Om kennis te maken heb ik een leuk aanbod voor jullie. Nieuwsgierig wat ik voor jou en je kind kan betekenen?

Je bent van harte welkom in mijn knusse praktijk op Wilhelminaweg 3 in Doorn

Maak kennis met Kinderyoga

Tijdens deze proefles gaan we samen op avontuur en brengen we een verhaal tot leven. We doen oefeningen en spelletjes die jouw kind laten voelen, bewegen, fantaseren, ontdekken en ontspannen. Dat is niet alleen super leuk maar geeft ook veel rust en zelfvertrouwen.

  • Data en tijden:
  • zaterdag 19 november; 10:00 – 11:00
  • zaterdag 17 december; 10:00 – 11:00
  • zaterdag 14 januari;10:00-11:00

Kosten: €10,- (per proefles)

Kom je het ook een keer proberen?

Meld je aan via cindy@inmijnkracht.nl

Maak kennis met kindermassage

(voor ouder en kind)

Kindermassage is fijn voor ieder kind. Deze rustige vorm van masseren kan jouw kind helpen om alle prikkels uit de buitenwereld te verwerken en weer in contact met zichzelf te komen.

Tijdens deze kennismaking van 45 minuten, vertel ik meer over de werking van kindermassage en gaan we ook praktisch aan de slag met technieken die je ook thuis kunt doen.

Kennismaking (45 min) voor ouder en kind

Kosten: €40-

Benieuwd wat massage voor jou en jouw kind kan betekenen?

Maak een afspraak via cindy@inmijnkracht.nl

Gratis kennismakingsgesprek coaching 

Nieuwsgierig wat ik voor jou en je kind kan betekenen? Je bent van harte welkom op de koffie of thee in mijn praktijkruimte. We kunnen vrijblijvend kennis maken en ik kan je meer vertellen over mijn holistische werkwijze.

De koffie/thee staat klaar.

Neem gerust contact op via cindy@inmijnkracht.nl