Ontspan, herstel je balans en kom in je kracht.

Wil je even me-time en heerlijk ontspannen of zit je niet lekker in je vel? Gun jezelf een moment om bij te komen met een holistische massage. Deze rustige vorm van masseren zorgt voor een diepe ontspanning en geeft rust en ruimte in je hoofd en lijf. Het brengt je weer in contact met jezelf en laat de energie in jouw lichaam weer stromen. 

Uit balans? Dan wil jouw lijf je wat vertellen

Zit je niet lekker in je vel? Dan is er mogelijk een verstoring die ervoor zorgt dat je lijf en hoofd uit balans zijn. Een holistische massage helpt om blokkades op te heffen en de energiebalans te herstellen. Doordat tijdens de massage opgeslagen spanning en emoties kunnen worden losgelaten gaat de energie weer stromen. Hierdoor komt er een natuurlijk herstel op gang en komt je lichaam weer in balans.

Holistische massages voor volwassenen

Deze massage staat in het teken van jou. Ik ontvang je met een kopje thee en een persoonlijk gesprekje om te horen hoe het met je gaat. De massage bestaat uit drie onderdelen: hoofdmassage, buikmassage en voetreflexmassage. Op de voeten liggen reflexzones die in verbinding staan met de organen, klieren en andere delen van het lichaam. Alle grepen zijn gericht op ontspanning en harmonisering afvoeren van overtollige energie en emoties.

Esoterische oliën: Bij de massage maak ik gebruik van esoterische oliën, ook wel aromatische oliën genoemd. Deze oliën hebben ieder hun eigen kracht en werking en hebben een positieve invloed op lichaam en geest. De werking van de oliën en de kalmerende kracht van de massage activeren jouw lichaam om weer in balans te komen.

Tarieven massage volwassenen

  • Massage volwassenen 60 minuten €55,-
  • Strippenkaart 5x massage volwassenen €245,-

*Ben je ouder van een kind dat een coachtraject volgt bij In mijn kracht? Dan krijg je 10% korting op de prijs van een losse massage voor volwassenen.

Holistische massages voor kinderen en hun ouders

Soms blijkt uit mijn coachingstrajecten met kinderen en hun ouders dat een massage en aromatherapie helpt om prikkels te verwerken. Dit gaat uiteraard altijd in overleg met kinderen en ouders. 

We leven in een hectische tijd waarin veel wordt gevraagd en verwacht en waarin prikkels non stop aanwezig zijn. Als kinderen of hun ouders teveel prikkels te verwerken krijgen, kan hun energiesysteem overbelast raken. Vooral volwassenen en kinderen die  (hoog)gevoelig zijn kunnen hier snel last van hebben. Kindermassage helpt kinderen die gevoelig, boos, druk, angstig of verdrietig zijn

Tarieven kindermassages

  • Kindermassage 30 a 40 minuten minuten € 30,-
  • Strippenkaart 5x kindermassage €130,-


Interesse in een massage?

Neem gerust contact met mij op
CINDY@INMIJNKRACHT.NL 06 –16961641

Voel je welkom en komt tot rust in mijn knusse praktijkruimte.